Algemene voorwaarden

Contact/bestellen

Plaats je bestelling ruim op tijd, minimaal drie weken van tevoren is het advies maar ook langer van tevoren kan de agenda al vol zijn. Neem bij voorkeur contact op per email via info@kellyscakery.nl en geeft bij het bestellen zoveel mogelijk details door om het bestellen zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan de gewenste besteldatum, het aantal personen, smaak, kleuren/thema, eventuele naam en leeftijd die op de taart mag komen. Ter inspiratie mogen er altijd voorbeeldfoto’s meegestuurd worden, ik maak nooit iets een op een na.
Geef minimaal 72 uur de tijd voor reactie, ik ben een eenmansbedrijf en door drukte kan het voorkomen dat je soms wat langer op antwoord moet wachten.

Betaling

Betaling gaat door middel van een betaalverzoek. Bij bestelling vraag ik een aanbetaling van 50%, deze moet binnen 48 uur voldaan zijn waarna alles definitief in mijn agenda staat en je bestelling bevestigd is. Geen aanbetaling betekend dus geen reservering van jouw plek in mijn agenda. Twee weken voor de datum van bestelling kan het resterende bedrag middels een betaalverzoek voldaan worden. Is de datum van de bestelling binnen 2 weken dan vraag ik het gehele bedrag in een keer te voldoen.

Annuleren/wijzigen

Tot 14 dagen van tevorenĀ  kun je de bestelling nog wijzigen of annuleren. Hierna is het niet meer mogelijk de aanbetaling terug te krijgen omdat ik dan al voorbereidingen heb getroffen en niet zeker ben of ik de vrijgehouden plek weer kan vullen.

Garantie

De taarten en sweets worden altijd geleverd in een doos. Bij het ophalen worden de taart/sweets altijd getoond, na het meenemen van de bestelling ben ik niet meer verantwoordelijk wanneer de taart/sweets niet zoals getoond aankomen of er beschadigingen zijn.

Bezorgen

Omdat ik een eenmansbedrijf ben bezorg ik alleen bij bruiloften en andere speciale feesten op locatie. Bezorgkosten zijn afhankelijk van afstand.