Smaken

Net zo belangrijk als het uiterlijk van de taart (of misschien nog wel belangrijker!) is de smaak van de taart. Kom je er niet uit met de smaken? Ik adviseer je graag om een heerlijke taart samen te stellen.

Standaard smeer ik de taarten af met een dun laagje botercrème waarna ik de taarten bekleed met fondant. Voor dripcakes en bijvoorbeeld unicorn taarten gebruik ik geen fondant, deze worden wat dikker afgesmeerd met botercrème waarna de decoratie er op gaat. Heb je de taart liever bekleed met marsepein (tegen een kleine meerprijs) of iets anders dan kan dat in overleg natuurlijk altijd.

Voor de taart is er keuze uit luchtig vanille of chocolade biscuit met een van onderstaande vullingen.
Ook kan er gekozen worden voor heerlijke red velvet cake (lekker met de witte chocolade cream cheese frosting als vulling), hiervoor komt er €0,15 p.p. extra op de prijs van de taart.

Standaard vullingen, bij de prijs inbegrepen:
Vanille crème
Chocolade crème
Banketbakkersroom
Jam (in smaak naar keuze)
Slagroom
Mokka crème

Luxe vullingen, meerprijs op aanvraag:
Oreo crème
(Salted) caramel
(Salted) caramel crème
Nutella
Nutella crème
Bokkepootjes crème
Kinder Bueno crème
Crème in een fruitsmaak (bijv. framboos, sinaasappel, aardbei)
Witte chocolade cream cheese frosting
Bavarois (in smaak naar keuze)
Lemon curd
Vers fruit naar keuze

De taart wordt met twee lagen gevuld dus je kunt twee smaken kiezen. Staat de smaak die je graag wilt niet in het lijstje? In overleg is alles mogelijk!

Voor cupcakes is er keuze uit chocolade of vanille met een toef in een van de volgende smaken. Ook de cupcakes zijn te bestellen in red velvet smaak, tegen een meerprijs van €0,10 per stuk.

Standaard smaken, bij de prijs inbegrepen:
Vanille crème
Chocolade crème
Mokka crème

Luxe smaken, meerprijs op aanvraag:
Oreo crème
(Salted) caramel crème
Nutella crème
Bokkepootjes crème
Kinder Bueno crème
Crème in een fruitsmaak (bijv. framboos, sinaasappel, aardbei)
Witte chocolade cream cheese frosting

Natuurlijk kunnen de cupcakes ook alleen met fondant bekleed worden.